Parteneri |
|
|
| Care sunt hobby-urile voastre ? | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Lovely Administrator
Mesaje : 182 Puncte : 52771 Popularitate : 0 Data de inscriere : 30/06/2010 Varsta : 27 Localizare : Undeva In Balcani
Foaie de personaj Nume personaj: Stephanie Descrierea pesonajului: puternica , curajoasa ,frumoasa,desteapta,amuzanta,timida
| Subiect: Care sunt hobby-urile voastre ? Vin Iul 02, 2010 1:58 pm | |
| Ai un hobby , care este ? Al meu este moddelin-gul , actoria , canto , dansuri . Aste-a sunt ale mele le iubesc , le ador chiar daca nu fac la toate un curs. | |
| | | sweetypunke bobocel
Mesaje : 95 Puncte : 52425 Popularitate : 0 Data de inscriere : 04/07/2010 Varsta : 28 Localizare : in spatiu, pe pamant, in iad sau departe de tine
Foaie de personaj Nume personaj: Roxxette Descrierea pesonajului: cu picioarele pe pamant, vesela, distrata, multitalentata, dura, usor pesimista, ironica, critica, smechera si intotdeauna triumfatoare
| Subiect: Re: Care sunt hobby-urile voastre ? Mar Iul 06, 2010 1:21 am | |
| Mda...eu am fost la cursuri de modelling si actorie,chiar si la dans, insa singurele hobby-uri care am preferat sa le urmez mai departe au fost modelling-ul si actoria in care am si progresat acum cativa ani. ...mai am si alte pasiuni si hobby-uri cum ar fi cantatul sau pierderea vremii cu prietenii inafara orelor de scl, dar ma gandesc ca asta nu se pune chiar ca si un hobby nu? | |
| | | boo_si_atat bobocel
Mesaje : 31 Puncte : 52361 Popularitate : 0 Data de inscriere : 06/07/2010 Varsta : 27 Localizare : timisoara
Foaie de personaj Nume personaj: boo si atat Descrierea pesonajului: o fire mai retrasa
| Subiect: Re: Care sunt hobby-urile voastre ? Mar Iul 06, 2010 2:49 am | |
| | |
Mesaje : 95 Puncte : 52425 Popularitate : 0 Data de inscriere : 04/07/2010 Varsta : 28 Localizare : in spatiu, pe pamant, in iad sau departe de tine
Foaie de personaj Nume personaj: Roxxette Descrierea pesonajului: cu picioarele pe pamant, vesela, distrata, multitalentata, dura, usor pesimista, ironica, critica, smechera si intotdeauna triumfatoare
| Subiect: Re: Care sunt hobby-urile voastre ? Mar Iul 06, 2010 2:52 am | |
| Minte...va zic...eu..hobby-ul ei number 1 este sa streseze oamenii...e..inteligenta | |
| | | boo_si_atat bobocel
Mesaje : 31 Puncte : 52361 Popularitate : 0 Data de inscriere : 06/07/2010 Varsta : 27 Localizare : timisoara
Foaie de personaj Nume personaj: boo si atat Descrierea pesonajului: o fire mai retrasa
| Subiect: Re: Care sunt hobby-urile voastre ? Mar Iul 06, 2010 2:55 am | |
| da sa stresez ii cel mai interesant lucru dar sa te distrezi cu sweetypunke ii super tare yeeee rock on | |
| | | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Care sunt hobby-urile voastre ? | |
| |
| | | | Care sunt hobby-urile voastre ? | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |