Lovely Administrator
Mesaje : 182 Puncte : 52781 Popularitate : 0 Data de inscriere : 30/06/2010 Varsta : 27 Localizare : Undeva In Balcani
Foaie de personaj Nume personaj: Stephanie Descrierea pesonajului: puternica , curajoasa ,frumoasa,desteapta,amuzanta,timida
| Subiect: Descrie-te prin cateva cuvinte. Mier Iun 30, 2010 9:50 pm | |
| Cum spune si titlul descrie-te prin cateva cuvinte
nebunatica,draguta,prietenoasa,timida,glumeata | |
|
sweetypunke bobocel
Mesaje : 95 Puncte : 52435 Popularitate : 0 Data de inscriere : 04/07/2010 Varsta : 28 Localizare : in spatiu, pe pamant, in iad sau departe de tine
Foaie de personaj Nume personaj: Roxxette Descrierea pesonajului: cu picioarele pe pamant, vesela, distrata, multitalentata, dura, usor pesimista, ironica, critica, smechera si intotdeauna triumfatoare
| Subiect: Re: Descrie-te prin cateva cuvinte. Mar Iul 06, 2010 1:16 am | |
| Ahm...dah..foarte amuzant, intotdeauna mi-a placut sa fac asta Pai...sa vedem indrazneata, tupeista,uneori ironica,mereu directa,simpatica...si..ahm..lista continua dar cred ca ajunge nuh? | |
|
mentă •
Mesaje : 8 Puncte : 52370 Popularitate : 0 Data de inscriere : 02/07/2010 Varsta : 113 Localizare : somewhere over the rainbow.
Foaie de personaj Nume personaj: - Descrierea pesonajului: -
| Subiect: Re: Descrie-te prin cateva cuvinte. Joi Iul 08, 2010 10:19 pm | |
| Vară.Turcoaz.Pufuleți.Culori.Brățări.Soare.Muzică.Afonitate.Ochelari de soare.Tricouri largi.Blugi colorați.Nepăsare.Zâmbet.Jeleuri.Ungaria.Costinești.Imaginație bolnava.Razna.Întrebări.Fotografie.Nerăbdare.Prietenie.Fum.Gin.Stupid.Cola.Copil.Speranță.Oboseala...Infinit. | |
|
Lovely Administrator
Mesaje : 182 Puncte : 52781 Popularitate : 0 Data de inscriere : 30/06/2010 Varsta : 27 Localizare : Undeva In Balcani
Foaie de personaj Nume personaj: Stephanie Descrierea pesonajului: puternica , curajoasa ,frumoasa,desteapta,amuzanta,timida
| Subiect: Re: Descrie-te prin cateva cuvinte. Joi Iul 29, 2010 3:39 am | |
| Natura.Copilarie.Familie.Roz.Mare.Munte.Holywood.Smile.Vara.Ciocolata.Inghetata.Tort.Microfon.CD.Muzica.Petrecere.Haine.Moda.Gloss.Mascara.Catei.Pisici. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Descrie-te prin cateva cuvinte. | |
| |
|