Girls World
Bine ati venit in cabina de control a forumurilor GirlsWorld!
Va rugam sa va inregistrati inainte de a urca la bord sau sa arati permisul de trecere pirat
Va amintim ca nu veti fi simpli calatori ci veti face parte din echipaj, pregatiti-va sa va ajutati reciproc la nevoie!
Va dorim navigare placuta in continuare! Smile
Girls World
Bine ati venit in cabina de control a forumurilor GirlsWorld!
Va rugam sa va inregistrati inainte de a urca la bord sau sa arati permisul de trecere pirat
Va amintim ca nu veti fi simpli calatori ci veti face parte din echipaj, pregatiti-va sa va ajutati reciproc la nevoie!
Va dorim navigare placuta in continuare! Smile
Girls World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Girls World

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare    
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Noua si scurta viata a lui Bree Tanner
Trippin' este no.1 la Radio ZU Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:58 am Scris de Lovely

» 1001 de nopti
Trippin' este no.1 la Radio ZU Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:57 am Scris de Lovely

» Zori de zi (roman)
Trippin' este no.1 la Radio ZU Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:53 am Scris de Lovely

» Eclipsa (roman)
Trippin' este no.1 la Radio ZU Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:51 am Scris de Lovely

» Luna nouă (roman)
Trippin' este no.1 la Radio ZU Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:51 am Scris de Lovely

» Amurg
Trippin' este no.1 la Radio ZU Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:50 am Scris de Lovely

» ID-uri de mess
Trippin' este no.1 la Radio ZU Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:40 am Scris de Lovely

» Descrie-te prin cateva cuvinte.
Trippin' este no.1 la Radio ZU Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:39 am Scris de Lovely

» Ce inseamna numele tau de pe site ?Te descrie ?
Trippin' este no.1 la Radio ZU Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:35 am Scris de Lovely

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit
Trippin' este no.1 la Radio ZU Mwpfkx

Trippin' este no.1 la Radio ZU

In jos 
AutorMesaj
Lovely
Administrator
Lovely

Puncte : 52781
Popularitate : 0
Data de inscriere : 30/06/2010
Varsta : 27
Localizare : Undeva In Balcani

Foaie de personaj
Nume personaj: Stephanie
Descrierea pesonajului: puternica , curajoasa ,frumoasa,desteapta,amuzanta,timida

Trippin' este no.1 la Radio ZU Empty
MesajSubiect: Trippin' este no.1 la Radio ZU   Trippin' este no.1 la Radio ZU Icon_minitimeDum Iul 04, 2010 1:07 pm

Piesa Trippin' devine una dintre cele mai ascultate piese ale verii.

Melodia ocupa locul 1 in topul celor mai cerute piese pe site-ul Radio ZU. Emisiunea Most Wanted la Radio ZU, prezentata de Adi Mihaila este difuzata sambata de la orele 13:00. Mai jos aveti inregistrarea prezentarii piesei ca no.1, la Radio ZU.

Pe langa acest succes, piesa a intrat in heavy rotation la majoritatea radiourilor si posturilor TV din Romania.

Multumim tuturor celor care au votat si multumim Radio ZU!

https://www.youtube.com/watch?v=r8s0x9X3AUs
Sus In jos
https://only4girls.forumgratuit.ro

Trippin' este no.1 la Radio ZU
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Girls World :: Cool Zone :: Star news-
Mergi direct la: