Girls World
Bine ati venit in cabina de control a forumurilor GirlsWorld!
Va rugam sa va inregistrati inainte de a urca la bord sau sa arati permisul de trecere pirat
Va amintim ca nu veti fi simpli calatori ci veti face parte din echipaj, pregatiti-va sa va ajutati reciproc la nevoie!
Va dorim navigare placuta in continuare! Smile
Girls World
Bine ati venit in cabina de control a forumurilor GirlsWorld!
Va rugam sa va inregistrati inainte de a urca la bord sau sa arati permisul de trecere pirat
Va amintim ca nu veti fi simpli calatori ci veti face parte din echipaj, pregatiti-va sa va ajutati reciproc la nevoie!
Va dorim navigare placuta in continuare! Smile
Girls World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Girls World

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare    
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Noua si scurta viata a lui Bree Tanner
Miley Cyrus si-a aratat zona intima la MuchMusic Awards 2010  Citeste mai mult: Miley Cyrus si-a aratat zona intima la MuchMusic Awards 2010 (poze, video) | Bestmusic.ro  Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:58 am Scris de Lovely

» 1001 de nopti
Miley Cyrus si-a aratat zona intima la MuchMusic Awards 2010  Citeste mai mult: Miley Cyrus si-a aratat zona intima la MuchMusic Awards 2010 (poze, video) | Bestmusic.ro  Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:57 am Scris de Lovely

» Zori de zi (roman)
Miley Cyrus si-a aratat zona intima la MuchMusic Awards 2010  Citeste mai mult: Miley Cyrus si-a aratat zona intima la MuchMusic Awards 2010 (poze, video) | Bestmusic.ro  Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:53 am Scris de Lovely

» Eclipsa (roman)
Miley Cyrus si-a aratat zona intima la MuchMusic Awards 2010  Citeste mai mult: Miley Cyrus si-a aratat zona intima la MuchMusic Awards 2010 (poze, video) | Bestmusic.ro  Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:51 am Scris de Lovely

» Luna nouă (roman)
Miley Cyrus si-a aratat zona intima la MuchMusic Awards 2010  Citeste mai mult: Miley Cyrus si-a aratat zona intima la MuchMusic Awards 2010 (poze, video) | Bestmusic.ro  Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:51 am Scris de Lovely

» Amurg
Miley Cyrus si-a aratat zona intima la MuchMusic Awards 2010  Citeste mai mult: Miley Cyrus si-a aratat zona intima la MuchMusic Awards 2010 (poze, video) | Bestmusic.ro  Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:50 am Scris de Lovely

» ID-uri de mess
Miley Cyrus si-a aratat zona intima la MuchMusic Awards 2010  Citeste mai mult: Miley Cyrus si-a aratat zona intima la MuchMusic Awards 2010 (poze, video) | Bestmusic.ro  Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:40 am Scris de Lovely

» Descrie-te prin cateva cuvinte.
Miley Cyrus si-a aratat zona intima la MuchMusic Awards 2010  Citeste mai mult: Miley Cyrus si-a aratat zona intima la MuchMusic Awards 2010 (poze, video) | Bestmusic.ro  Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:39 am Scris de Lovely

» Ce inseamna numele tau de pe site ?Te descrie ?
Miley Cyrus si-a aratat zona intima la MuchMusic Awards 2010  Citeste mai mult: Miley Cyrus si-a aratat zona intima la MuchMusic Awards 2010 (poze, video) | Bestmusic.ro  Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:35 am Scris de Lovely

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit
Miley Cyrus si-a aratat zona intima la MuchMusic Awards 2010  Citeste mai mult: Miley Cyrus si-a aratat zona intima la MuchMusic Awards 2010 (poze, video) | Bestmusic.ro  Mwpfkx

Miley Cyrus si-a aratat zona intima la MuchMusic Awards 2010 Citeste mai mult: Miley Cyrus si-a aratat zona intima la MuchMusic Awards 2010 (poze, video) | Bestmusic.ro

In jos 
AutorMesaj
Lovely
Administrator
Lovely

Puncte : 52781
Popularitate : 0
Data de inscriere : 30/06/2010
Varsta : 27
Localizare : Undeva In Balcani

Foaie de personaj
Nume personaj: Stephanie
Descrierea pesonajului: puternica , curajoasa ,frumoasa,desteapta,amuzanta,timida

Miley Cyrus si-a aratat zona intima la MuchMusic Awards 2010  Citeste mai mult: Miley Cyrus si-a aratat zona intima la MuchMusic Awards 2010 (poze, video) | Bestmusic.ro  Empty
MesajSubiect: Miley Cyrus si-a aratat zona intima la MuchMusic Awards 2010 Citeste mai mult: Miley Cyrus si-a aratat zona intima la MuchMusic Awards 2010 (poze, video) | Bestmusic.ro    Miley Cyrus si-a aratat zona intima la MuchMusic Awards 2010  Citeste mai mult: Miley Cyrus si-a aratat zona intima la MuchMusic Awards 2010 (poze, video) | Bestmusic.ro  Icon_minitimeDum Iul 04, 2010 1:02 pm

Miley Cyrus a demonstrat, inca o data, ca nu mai are nicio treaba cu fetita din Hannah Montana. La MuchMusic Awards 2010, cantareata a purtat o tinuta care i-a dezvaluit zona intima.

Are doar 17 ani, dar a reusit sa-i zapaceasca pe baietii din public, cand a aparut alaturi de o reporterita cu body-ul tras prea mult in sus.

Enervata la culme de chinurile la care a fost supusa, prin sugrumare, `cea mai rara pasarica de pe Pamant` a reusit sa evadeze de sub dominatia materialului, spre fericirea si deliciul privitorilor.

In alta ordine de idei, Miley Cyrus a interpretat doua piese la MuchMusic Awards 2010: Can’t Be Tamed si Party In The USA – cea din urma aducandu-i si premiul `International Video Of The Year – Artist`.

Cum spectatorii doreau show, Miley s-a gandit ca ar fi frumos sa le faca o surpriza si l-a invitat pe Justin Bieber pe scena, dar nu pentru a canta, ci pentru a dansa.

Miley Cyrus si-a aratat zona intima la MuchMusic Awards 2010  Citeste mai mult: Miley Cyrus si-a aratat zona intima la MuchMusic Awards 2010 (poze, video) | Bestmusic.ro  2exmp2o
Sus In jos
https://only4girls.forumgratuit.ro

Miley Cyrus si-a aratat zona intima la MuchMusic Awards 2010 Citeste mai mult: Miley Cyrus si-a aratat zona intima la MuchMusic Awards 2010 (poze, video) | Bestmusic.ro
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Miley Cyrus, protejata de Dolly Parton
» Miley Cyrus, `declarata moarta` de hackeri
» Miley Cyrus Ordinary Girl videoclip nou
» Miley Cyrus pentru revista Billboard: M-am maturizat foarte mult
» Statuia de ceara a lui Robbert Pattinson, cea mai sarutata din muzeu Citeste mai mult: Statuia de ceara a lui Robbert Pattinson, cea mai sarutata din muzeu | Bestmusic.ro

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Girls World :: Cool Zone :: Star news-
Mergi direct la: