Lovely Administrator
Mesaje : 182 Puncte : 52781 Popularitate : 0 Data de inscriere : 30/06/2010 Varsta : 27 Localizare : Undeva In Balcani
Foaie de personaj Nume personaj: Stephanie Descrierea pesonajului: puternica , curajoasa ,frumoasa,desteapta,amuzanta,timida
| Subiect: Justin Bieber, lacrimi pe scena Mar Iul 06, 2010 2:29 am | |
| Justin Bieber a izbucnit in lacrimi in timpul unui concert din Cincinnanti. Artistul a inceput sa planga in timp ce canta piesa `Down To Earth`, al carei mesaj face referire la divortul parintilor sai. Vizibil afectat, cantaretul in varsta de 16 ani si-a dus cu greu melodia pana la capat, iar la final a parasit indurerat scena. Separarea parintilor pare sa fie un lucru imposibil de acceptat pentru Justin Bieber. Versurile piesei vorbesc limpede despre sentimentele sale fata de cei care i-au dat viata: `Mami, tu ai fost mereu undeva Si tati, eu nu locuiesc in oras cu tine Atunci spune-mi, cum as putea sa fiu normal cumva? Spui ca asa e cel mai bine Si-atunci de ce ochii mei sunt plini de lacrimi?` `Down to Earth` face parte de pe albumul de debut al lui Justin Bieber, `My World` si este unul din cele mai personale melodii pe care Justin le-a compus. `In el este vorba despre cum mama mea si tatal meu s-au despartit cand eu eram foarte mic. Divortul parintilor mei nu este unul din momentele preferate ale mele. Este foarte trist pentru ca intr-un divort copilul este cel mai afectat`, a declarat Justin Bieber intr-un interviu realizat de Twist Magazine la inceputul acestui an.
Citeste mai mult: Justin Bieber, lacrimi pe scena (video) | Bestmusic.ro | |
|