Girls World
Bine ati venit in cabina de control a forumurilor GirlsWorld!
Va rugam sa va inregistrati inainte de a urca la bord sau sa arati permisul de trecere pirat
Va amintim ca nu veti fi simpli calatori ci veti face parte din echipaj, pregatiti-va sa va ajutati reciproc la nevoie!
Va dorim navigare placuta in continuare! Smile
Girls World
Bine ati venit in cabina de control a forumurilor GirlsWorld!
Va rugam sa va inregistrati inainte de a urca la bord sau sa arati permisul de trecere pirat
Va amintim ca nu veti fi simpli calatori ci veti face parte din echipaj, pregatiti-va sa va ajutati reciproc la nevoie!
Va dorim navigare placuta in continuare! Smile
Girls World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Girls World

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare    
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Noua si scurta viata a lui Bree Tanner
Justin Bieber, lacrimi pe scena Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:58 am Scris de Lovely

» 1001 de nopti
Justin Bieber, lacrimi pe scena Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:57 am Scris de Lovely

» Zori de zi (roman)
Justin Bieber, lacrimi pe scena Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:53 am Scris de Lovely

» Eclipsa (roman)
Justin Bieber, lacrimi pe scena Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:51 am Scris de Lovely

» Luna nouă (roman)
Justin Bieber, lacrimi pe scena Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:51 am Scris de Lovely

» Amurg
Justin Bieber, lacrimi pe scena Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:50 am Scris de Lovely

» ID-uri de mess
Justin Bieber, lacrimi pe scena Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:40 am Scris de Lovely

» Descrie-te prin cateva cuvinte.
Justin Bieber, lacrimi pe scena Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:39 am Scris de Lovely

» Ce inseamna numele tau de pe site ?Te descrie ?
Justin Bieber, lacrimi pe scena Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:35 am Scris de Lovely

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit
Justin Bieber, lacrimi pe scena Mwpfkx

Justin Bieber, lacrimi pe scena

In jos 
AutorMesaj
Lovely
Administrator
Lovely

Puncte : 52781
Popularitate : 0
Data de inscriere : 30/06/2010
Varsta : 27
Localizare : Undeva In Balcani

Foaie de personaj
Nume personaj: Stephanie
Descrierea pesonajului: puternica , curajoasa ,frumoasa,desteapta,amuzanta,timida

Justin Bieber, lacrimi pe scena Empty
MesajSubiect: Justin Bieber, lacrimi pe scena   Justin Bieber, lacrimi pe scena Icon_minitimeMar Iul 06, 2010 2:29 am

Justin Bieber a izbucnit in lacrimi in timpul unui concert din Cincinnanti. Artistul a inceput sa planga in timp ce canta piesa `Down To Earth`, al carei mesaj face referire la divortul parintilor sai.
Vizibil afectat, cantaretul in varsta de 16 ani si-a dus cu greu melodia pana la capat, iar la final a parasit indurerat scena.
Separarea parintilor pare sa fie un lucru imposibil de acceptat pentru Justin Bieber. Versurile piesei vorbesc limpede despre sentimentele sale fata de cei care i-au dat viata:
`Mami, tu ai fost mereu undeva
Si tati, eu nu locuiesc in oras cu tine
Atunci spune-mi, cum as putea sa fiu normal cumva?
Spui ca asa e cel mai bine
Si-atunci de ce ochii mei sunt plini de lacrimi?`
`Down to Earth` face parte de pe albumul de debut al lui Justin Bieber, `My World` si este unul din cele mai personale melodii pe care Justin le-a compus.
`In el este vorba despre cum mama mea si tatal meu s-au despartit cand eu eram foarte mic. Divortul parintilor mei nu este unul din momentele preferate ale mele. Este foarte trist pentru ca intr-un divort copilul este cel mai afectat`, a declarat Justin Bieber intr-un interviu realizat de Twist Magazine la inceputul acestui an.

Citeste mai mult: Justin Bieber, lacrimi pe scena (video) | Bestmusic.ro
Sus In jos
https://only4girls.forumgratuit.ro

Justin Bieber, lacrimi pe scena
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Justin Bieber ar putea veni in Romania
» Lady GaGa e macabra! Acum vrea cadavre pe scena!!!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Girls World :: Cool Zone :: Star news-
Mergi direct la: