Girls World
Bine ati venit in cabina de control a forumurilor GirlsWorld!
Va rugam sa va inregistrati inainte de a urca la bord sau sa arati permisul de trecere pirat
Va amintim ca nu veti fi simpli calatori ci veti face parte din echipaj, pregatiti-va sa va ajutati reciproc la nevoie!
Va dorim navigare placuta in continuare! Smile
Girls World
Bine ati venit in cabina de control a forumurilor GirlsWorld!
Va rugam sa va inregistrati inainte de a urca la bord sau sa arati permisul de trecere pirat
Va amintim ca nu veti fi simpli calatori ci veti face parte din echipaj, pregatiti-va sa va ajutati reciproc la nevoie!
Va dorim navigare placuta in continuare! Smile
Girls World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Girls World

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare    
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Noua si scurta viata a lui Bree Tanner
Smiley, Inna si Andreea Banica vor face show la Romanian Music Awards Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:58 am Scris de Lovely

» 1001 de nopti
Smiley, Inna si Andreea Banica vor face show la Romanian Music Awards Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:57 am Scris de Lovely

» Zori de zi (roman)
Smiley, Inna si Andreea Banica vor face show la Romanian Music Awards Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:53 am Scris de Lovely

» Eclipsa (roman)
Smiley, Inna si Andreea Banica vor face show la Romanian Music Awards Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:51 am Scris de Lovely

» Luna nouă (roman)
Smiley, Inna si Andreea Banica vor face show la Romanian Music Awards Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:51 am Scris de Lovely

» Amurg
Smiley, Inna si Andreea Banica vor face show la Romanian Music Awards Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:50 am Scris de Lovely

» ID-uri de mess
Smiley, Inna si Andreea Banica vor face show la Romanian Music Awards Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:40 am Scris de Lovely

» Descrie-te prin cateva cuvinte.
Smiley, Inna si Andreea Banica vor face show la Romanian Music Awards Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:39 am Scris de Lovely

» Ce inseamna numele tau de pe site ?Te descrie ?
Smiley, Inna si Andreea Banica vor face show la Romanian Music Awards Icon_minitimeJoi Iul 29, 2010 3:35 am Scris de Lovely

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit
Smiley, Inna si Andreea Banica vor face show la Romanian Music Awards Mwpfkx

Smiley, Inna si Andreea Banica vor face show la Romanian Music Awards

In jos 
AutorMesaj
DeGirl
bobocel
DeGirl

Puncte : 52466
Popularitate : 0
Data de inscriere : 02/07/2010

Foaie de personaj
Nume personaj: Sarah
Descrierea pesonajului: -

Smiley, Inna si Andreea Banica vor face show la Romanian Music Awards Empty
MesajSubiect: Smiley, Inna si Andreea Banica vor face show la Romanian Music Awards   Smiley, Inna si Andreea Banica vor face show la Romanian Music Awards Icon_minitimeSam Iul 03, 2010 9:44 pm

Smiley, Inna si Andreea Banica se numara printre artistii care vor face show pe 10 iulie in Piata Mihai Viteazul din Craiova cu ocazia evenimentului Romanian Music Awards 2010.

Cei trei sunt favoritii editiei din acest an: Smiley are nu mai putin de 6 nominalizari, in timp ce Inna si Andreea Banica au cate cinci fiecare.

Alaturi de cei trei artisti, pe scena evenimentului vor mai urca: Alex, Anda Adam, Andreea Balan, Blaxy Girls, Claudia Pavel, Connect-R, CRBL, David DJ & Dony, Deepcentral, Deepside Deejays, Delia, Distinto, DJ Andi & Voxis, DJ Project & Giulia, Grasu XXL, Guess Who, Keo, Liviu Hodor & Tara, Morris, Mossano, Narcotic Sound, Neylini, Play&Win,
Puya, Roller Sis & Alice, Ryan & Radu, Sunrise INC, Tom Boxer, Vali Barbulescu sau Voltaj.

Anul acesta castigatorii celor 14 categorii vor fi desemnati in urma voturilor exprimate pe site-ul 1music.ro.

Votarea este deschisa pana in ziua evenimentului.
Sus In jos

Smiley, Inna si Andreea Banica vor face show la Romanian Music Awards
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Andreea Banica Love in Brasil teaser (video)
» Miley Cyrus si-a aratat zona intima la MuchMusic Awards 2010 Citeste mai mult: Miley Cyrus si-a aratat zona intima la MuchMusic Awards 2010 (poze, video) | Bestmusic.ro
» Andreea Balan din nou manechin
» Inna, cea mai sexy din lume
» Inna Sun Is Up single (audio)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Girls World :: Cool Zone :: Star news-
Mergi direct la: